Nieuws

Vrijdag 26 mei 2023, hebben we deze nieuwe DAF CF 106 in ontvangst mogen nemen. Deze DAF CF 106 zal worden ingezet binnen Nederland, België & Noord-Duitsland voor de distributie van deel zendingen en/of lengte goederen. Ook is deze LZV gekeurd.   De foto laat zien dat deze truck wederom weer prachtig is geworden. Ook staan we stil bij het feit dan Jonker Transport al sinds 1931 haar dienst verleent, dit is met een prachtige tekst terug te zien op de cabine.
Verder lezen
Onlangs is onze eerste LZV combinatie geleverd. Deze combinatie zal worden ingezet binnen Nederland.   Met deze stap zetten we een stap richting duurzaamheid en tot wel 15-40% minder CO2 uitstoot. We zijn onzettend blij met deze uitbreiding. Naast een prachtige nieuwe DAF CF truck welk een aantal weken geladen, zijn eerste ritten heeft gedaan, is het een prachtige combinatie.
Verder lezen
De laatste trailer uit een serie van drie hebben wij mogen toevoegen aan ons wagenpark. In deze 13,60 meter lange trailer kan een maximale lading van 3 meter hoog en kan het achterportaal verbreed worden tot 3,40 meter breed.  De trailer is voorzien van een hef & schuifdak. Dit in combinatie met een 9 meter lange coilgoot. Maar ook is deze trailer ADR & LZV uitgerust.    Deze trailer is voorzien van prachtige reclame van onze klant Mark Climate Technology. 
Verder lezen
Nieuw geleverd uit de serie van 3 nieuwe trailers is deze nieuwe Schmitz Cargobull trailer afgeleverd.  De trailer is voorzien van een 7 meter lange coilgoot, hef en schuifdak, een laad en losklep en een verbreedbaar achterportaal tot 3,40 meter. Tevens is de trailer uitgerust met onze eigen huisstijl schuifzeilen.  Wij wensen onze chauffeur Eddy Schomaker veel werkplezier met deze nieuwe trailer! 
Verder lezen
Sinds eind november hebben wij de eerste uit een serie van drie nieuwe Schmitz Cargobull trailers in ontvangst mogen nemen.    De trailer is uitgerust mt een 9 meter lange coilgoot, hefdak en kan maximaal 3,40 meter verbreed woren middels een uitschuifbaar achterportaal. Tevens is de trailer uitgerust met onze eigen huisstijl schuifzeilen. Wij wensen onze chauffeur Eddy Duiven veel werkplezier met deze trailer!   
Verder lezen
Sinds vrijdag 27 mei 2022 is het wagenpark uitgebreid met deze nieuwe Schmitz Cargobull trailer. De trailer bezit over een 9 meter lange coilgoot, een hefdak en is voorzien met reclame van onze klant Gizom installatiematerialen.      Wij bedanken Schmitz Cargobull en Bouwheer Zeewolde B.V voor het naar wens maken van deze trailer!   
Verder lezen
Ter uitbreiding van ons wagenpark hebben wij op 7 maart drie nieuwe DAF XT480 Super Space Cab's in ontvangst mogen nemen!  De DAF's zijn onder andere voorzien van, aslastbewaking, lane-assist, LED-achterlichten, dakairco, CornerEye-camerasysteem en een MX-13 motor met 480 PK.  Wij wensen onze chauffers veel plezierige en veilige kilometers ! 
Verder lezen