De roots van Jonker

Stukgoed zit in ons DNA.

In 1931 begon Hendrik Jonker als boderijder met lijndienst Veendam naar Borgercompagnie naar Hoogezand en vice versa. Hierbij werden kleine pakketten dagelijks afgehaald en afgeleverd.

Heden is dat nog altijd onveranderd. Echter, waar het destijds gebeurde met één bodeauto, gebeurt het nu met trailers, onze eigen trailers.

Trailers welke dagelijks in ons magazijn volgeladen worden op route. Zo doen we vrijwel alles in eigen beheer en wordt er geen gebruik gemaakt van hubs of overlaadstations.

Dit komt onder andere het product, maar ook de omloopsnelheid ten goede. Uw kunt u zending eenvoudig online of telefonisch aanmelden.


Waarom kiest u voor stukgoedvervoer bij Jonker Transport?

  • Transport voor de Benelux: voor 16.00 uur aangemeld, morgen geleverd
  • Ook voor dedicated transport
  • Specialist in groupage
  • Eigen warehouse voor op- en overslag
  • Vaste, vakkundige, betrokken chauffeurs

Groupage Vervoer in West-Europa

Op het gebied van vervoer van stukgoed zijn wij met trots specialist. Met ons groupage vervoer transporteren we goederen van verschillende klanten in één trailer. Wij verzorgen transport van deelladingen binnen Zuid & West-Europa van en naar elk gewenst adres.

Wanneer u uw zending voor 16:00 aanmeld, dan halen wij het nog dezelfde dag op. Uw vracht is desgewenst de volgende dag op de plek van bestemming.

Voor Benelux leveren wij binnen 24 uur op werkdagen.

Wij beschikken over vrachtwagens met laadklep en kooiaap voor als er op locatie geen heftruck aanwezig is.

Is een later levertijdstip wenselijk? Ook dat kan, hiervoor beschikken wij over alle benodigde op- en overslagfaciliteiten.