Duurzaam ondernemen

Bij Jonker Transport gaan we niet alleen voor transport, maar we zetten ons met plezier in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. In een wereld vol duurzame ontwikkelingen, doen ook wij ons best om ons steentje bij te dragen aan een groenere toekomst. Dit geldt niet alleen voor onze transportactiviteiten, maar ook voor de manier waarop we ons bedrijf runnen.

LZV transport voor een besparing van 30-40% op CO2-uitstoot

Je hebt het misschien al gehoord, maar we zijn behoorlijk fan van onze LZV-transportvoertuigen, ook wel bekend als EcoCombi's. Deze extra lange vrachtwagens hebben een enorme capaciteit en helpen ons om de CO2-uitstoot met wel 30-40% te verminderen in vergelijking met gewoon vrachtvervoer. Daarnaast proberen we altijd zo efficiënt mogelijk te werken, zonder gedoe met ingewikkelde procedures. We zijn meer van het meedenken en flexibel inspelen op uw behoeften.

Duurzaamheid in onze secundaire processen´╗┐

Wat betreft ons terrein, ook daar gebeurt van alles. Momenteel werken we aan een gedeelte nieuwbouw, waarbij zonnepanelen installeren zodat we onze eigen stroom kunnen opwekken. Daarbij gaan we ook gebruik maken van LED-verlichting, wat niet alleen energiezuinig is, maar ook nog eens voor een prettige werkomgeving zorgt. Tevens wordt ons regenwater opgevangen en apart afgevoerd.